Hällbyvallsodlarna

Odlingslotter i Luthagen

Kallelse till årsmöte 2020: ny tid!

Hej alla odlare

I dessa Coronatider ska vi ha ett försenat årsmöte lördag 5 sep kl 14:00 vid vindskyddet på Hällbyvallen.

Hoppas många kan komma. Har ni egen stol att ta med är det bra. Vi får hålla avståndet på 2 m till varandra.Handlingarna har skickas ut tidigare. Om någon vill ha dem igen, maila info@hällbyvallsodlarna.se

Förutom den vanliga dagordningen finns en informationspunkt efter mötet där vi kommer att ta upp ett flertal punkter av intresse för samtliga odlare.

Om någon funderar på att skriva en motion, går det bra. Vi vill ha den senast 25 aug, så att vi hinner ta ställning. Skicka den till  info@hällbyvallsodlarna.se Fundera också på om du vill vara med i styrelsen. Flera har avgått och ytterligare ledamöter kommer att avgåvid nästa årsmöte. Anmäl intresse till info@hällbyvallsodlarna.se

Väl mött och hoppas att vädergudarna är med oss!

Styrelsen för Hällbyvallsodlarna

Kommentarer inaktiverade.