Hällbyvallsodlarna

Odlingslotter i Luthagen

Arbetsdag 16 september

| Inga kommentarer

Hej odlare!

Hoppas alla haft en fin sommar och är nöjda med sin skörd. Det är en fröjd för ögat att gå runt på området och se hur det prunkar och växer överallt!

På söndagen den 16 september är det dags för höstens arbetsdag. Vi samlas kl. 10.30 vid föreningens vindskydd och går tillsammans igenom vad som ska göras. Som vanligt är det de gemensamma ytorna som ska tas om hand, främst våra gångar.

Efter avslutat arbete möts vi igen kl. 13 vid vindskyddet för att äta grillad korv (vegetariska finns förstås också) med bröd och dricka en kopp kaffe tillsammans. Föreningen bjuder på detta. En nyhet är att vi uppmanar alla att ta med egna koppar till kaffet. Skälen till att vi vill slippa köpa in engångsmuggar är förstås både ekonomiska och miljömässiga.

Väl mött!

/Styrelsen

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.