Hällbyvallsodlarna

Odlingslotter i Luthagen

Skötsel av gräsytor

| Inga kommentarer

Hej alla medlemmar!

Styrelsen har fått funderingar gällande skötseln av de gräsytor som omger odlingsområdet och vill därför skicka ut information till medlemmarna. Vanligtvis är det vår tillsynsman Yngve som skött ytorna och klippt gräset. Vid den uppmätning av området som gjordes av kommunen förra året framkom att dessa ytor inte tillhör föreningen utan ska skötas av kommunen (vilket de dock aldrig gjort). Styrelsen ligger just nu på kommunen om att ta sitt ansvar för att sköta gräsklippningen då föreningen skött deras mark gratis under alla år. Vi har därför sagt till Yngve att inte klippa. Vi fick besked att gräsklippning skulle vara beställd av kommunen efter att vi legat på dem om detta. Men det verkar ändå inte skötas. Styrelsen förstår självklart att det ställer till det för oss som odlar att gräset inte hålls efter, men vi ville ändå markera detta mot kommunen så det inte är klippt när de väl kommer dit och att det därmed inte sköts i fortsättningen heller. Vi fortsätter att ligga på kommunen gällande detta.

För frågor kontakta gärna oss i styrelsen: info@hallbyvallsodlarna.se

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.